Druhý ročník Send Summitu je tu!
Konference

Druhý ročník Send Summitu je tu!

Nějakou dobu jste o nás neslyšeli. To bylo proto, že jsme chystali velkou pecku! Nový ročník Send Summitu v novém konceptu!

Zůstáváme věrní datově řízenému marketingu. I heslu “od specialistů pro specialisty”. Ale abychom mohli jít s praktičností až úplně na dřeň, bude akce zaměřená pouze na jeden segment. Tentokrát to bude Home & Deco. Takže na své si přijdou všichni prodejci nábytku, bytových doplňků a dekorací, ale také dalšího vybavení domácnosti, jako jsou třeba lůžkoviny, sklo nebo koberce.

Akci si užijou jak majitelé a markeťáci z e-shopů, které působí v této oblasti, tak agentury, které spravují kampaně takových klientů. Dáváme si pozor na to, abychom v programu měli dost místa i na networking a výměnu zkušeností.

Proč Home & Deco?

Situace v tomto segmentu je specifičtější než v jiných. Během pandemie se lidi vrhli do revitalizace svých příbytků a nakupovali nábytek i hromadu doplňků, které by jim život mezi 4 zdmi zpříjemnily. Prodeje vyletěly a s nimi i očekávání, že flow pojede dál.

Jenže… Covidovou krizi vystřídala krize inflační. Z top priority se stala jedna z nejnižších a nákupy, zejména nábytku, lidé odkládají a odkládají. Věříme, že je třeba hledat v krizích příležitosti. A takovou příležitostí je komunikovat s lidmi cíleně - na základě dat, která nám ukazují, co je zajímá a baví.

Proto chce Send Summit Home & Deco ukázat na konkrétní příkladech se segmentu možnosti, kterými se může inspirovat i váš obchod.

Co nás čeká?

Data, konkrétní doporučení a inspirace z praxe. Akci uvede shrnutí dat z trhu díky číslům od Heureky. Behavio dodá vhled do zákaznického chování. Na základě těchto vstupů definujeme hypotézy, které si mohou návštěvníci začít druhý den na svých datech ověřovat.

No a zbytek akce? Ten naplní případové studie! Podíváme se na specifika e-mailingu, PPC, SEO, obsahu i PR. Takže si návštěvník odnese kompletní balíček inspirace pro svůj byznys. Konkrétně pro svůj byznys.

Po skončení oficiálního programu můžete přijmout sklenku a zasednou s námi k jednomu z diskusních stolů. Společně s našimi odborníky budete moci rozebrat témata, na která se v rámci programu nedostalo.

S kým se můžete potkat?

V průběhu akce, a věříme, že i po skončení přednášek, se budete moci potkat a pobavit se zástupci Heureky, IKEA, Taste, Promogen nebo Targito.

Co všechno bude jinak?

Hodně práce, málo času a špatná propustnost vnímání nových informací. To nás v marketingu spojuje asi všechny. A protože chceme, ať si akci můžete užít a mít prostor všechno vstřebat, budeme spolu trávit až odpoledne a podvečer. Program akce začne ve 13 hodin, takže dopoledne máte možnost v klidu odbavit všechny maily, které by jinak vyžadovaly vaši pozornost. Dáme si společně poobědové kafe a pustíme se do toho!

Akci završíme neformálním posezením nad sklenkou či sklenicí, abychom měli prostor vše dopodrobna prodebatovat. Lokaci after party zatím neprozradíme, ať se máte na co těšit!

O autorovi

Zuzka stojí za druhým ročníkem konference Send Summit i myšlenkou jeho oborové specializace. Její doménou je obsahový marketing pro e-commerce a B2B firmy. Nicméně její celoživotní láskou je interiérový design, takže si vydobyla, abychom začali tímto tématem.